+36 (30) 585-4681 info@varbausystem.hu

Rólunk

kik vagyunk?

családi házakat építő motivált és profi csapat

bemutatkozás

„egyéni vállalkozásból összeszokott, profi csapat lettünk…”

Várhely Ádám vagyok, a Vár-Bau System Kft. ügyvezetője. 8 építőiparban eltöltött év után, 2007-ben alapítottam meg egyéni vállalkozásomat. A megbízások egyre szaporodtak és egyre nagyobb megrendelésekkel kerestek meg. Túlnőve a korábbi kereteken 2011-ben alapítottam meg a Vár-Bau System Kft.-t, amely az elégedett megbízóknak és ajánlásaiknak köszönhetően töretlenül és nyereséggel van jelen az építőipari vállalkozások palettáján.

A Vár-Bau System ma már nem csak engem jelent, hanem azt a összeszokott, hozzáértő és motivált csapatot is, amely megbízható alkalmazottakból és kiváló szakértelemmel bíró, jól bevált alvállalkozókból áll. A Vár-Bau System sikere annak köszönhető, hogy az ott dolgozóink teljes figyelemmel vannak megrendelőik igényei felé. Nem egyszerűen csak házakat építünk, otthonokat adunk át. Nem érjük be kevesebbel!

így dolgozunk

Amire büszkék vagyunk

MEGBÍZHATÓ CSAPAT

A Vár-Bau Systemnél saját alkalmazottakkal és többszörösen bizonyító, állandó alvállalkozókkal dolgozunk. A jól működő kapcsolatrendszer, a szakértelem és a gördülékeny kommunikáció együttesen biztosítja szolgáltatásaink magas minőségét.

Az, hogy az építkezés folyamata egyenletes, kiszámítható és ebből adódóan stresszmentes legyen, rendkívül fontos a beszállítókkal való jó kapcsolat. Büszkék vagyunk a 15 év alatt felépített kapcsolati hálónkra.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság kiemelkedően fontos számunkra. Tételes árajánlatunk lehetővé teszi a költségek és azok ütemezésének pontos átlátását.

Minden esetben szerződéssel dolgozunk és garanciát vállalunk a munkánkra.  

Az építkezés során megbízónkat folyamatosan tájékoztatjuk és bármikor rendelkezésre állunk, ha tanácsra van szüksége.